מרק קובה סלק ללא גלוטן | תקווה צאלח

מצרכים:

3 סלקים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
 1בצל גדול, קצוץ דק
3 גבעולי סלרי שטופים וחתוכים גב
4 שיני שום, כתושות
2 כפות שמן
1 כף רסק עגבניות
6 כוסות מים
2 כפיות סוכר
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף חומץ

אופן הכנה:

1. מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא נעשה שקוף.
2. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן כ3 דקות
3. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים כדקה
4. מוסיפים את הסלק, הגזר, הסוכר והתבלינים (מלח, פלפל, כמון, פפריקה), מערבבים היטב.
5. יוצקים את המים
מביאים לרתיחה ולאחר מכן לבשל כ45 דקות על אש נמוכה
להוסיף את הקובות המוכנות לבישול כ20 דק עד חצי שעה לפני גמר הבישול, על אש נמוכה
הדפסת מתכון

מוצרים מהמתכון

הכל