עוגת שיש ללא גלוטן קמח מיקס c שר

מצרכים ל 4 עוגות אינגליש קייק

4.5 כוסות קמח מיקס c שר ( פטיסרי)

6 ביצים L

2 כפות תמצית וניל

כוס וחצי שמן קנולה

25 גרם אבקת אפייה

3 כוסות מים/חלב

אבקת סוכר

אבקת קקאו

אופן ההכנה:

נחמם תנור ל 170 מעלות.

במיקסר עם בלון הקצפה נשים ביצים וסוכר ונקציף היטב עד שהבלילה מתבהרת ותופחת, ננמיך מהירות ונשים תוך כדי ערבוב את השמן, לאחר מכן את המים.

נוסיף את הקמח ואבקת האפייה בצורת קיפול על מנת לשמור על נפח הבלילה.

ניקח רבע מהבלילה ונוסיף לה כף קקאו לצביעה

נעביר לתבניות אינגליש קייק עד גובה 3/4 תבנית

נוסיף את הבלילה החומה בפס ונערבב עם מזלג לקבלת אפקט השיש.

נכניס לתנור למשך 30-40 דקות עד להזהבה יפה. נבדוק עם קיסם יוצא יבש.

נפזר אבקת סוכר

בתאבון !

 

הדפסת מתכון

מוצרים מהמתכון

הכל