עוגת שוקולד עשירה ללא גלוטן מיקס c שר

מצרכים ל 4 עוגות אינגליש קייק

4 כוסות קמח מיקס c שר ( פטיסרי)

6 ביצים L

2 כפות תמצית וניל

כוס וחצי שמן קנולה

25 גרם אבקת אפייה

חצי כוס אבקת קקאו

3 כוסות מים/חלב

לגנאש

50 גרם שוקולד מריר

50 גרם שמנת מתוקה

סוכריות צבעוניות לקישוט.

 

 

אופן ההכנה:

נחמם תנור ל 170 מעלות.

במיקסר עם בלון הקצפה נשים ביצים וסוכר ונקציף היטב עד שהבלילה מתבהרת ותופחת, ננמיך מהירות ונשים תוך כדי ערבוב את השמן, לאחר מכן נוסיף מים.

נוסיף את הקמח קקאו  ואבקת האפייה בצורת קיפול על מנת לשמור על נפח הבלילה.

נעביר לתבניות אינגליש קייק עד גובה 3/4 תבנית..

נכניס לתנור למשך 30-40 דקות עד להזהבה יפה. נבדוק עם קיסם יוצא יבש.

גנאש

להמיס את השוקולד והשמנת  על בן מארי או במיקרו בפולסים.

לשפוך מעל העוגה ולפזר סוכריות

 

בתאבון !

 

הדפסת מתכון

מוצרים מהמתכון

הכל