ערכה הכוללת:
2 כדורי בצק שמרים לפיצה
רוטב לפיצה
300 גרם מוצרלה .
הוראות הכנה-
יש להפשיר את הגבינה והכדורים
לקמח היטב קרש לפיצה או מגש הפוך ולפתוח את הבצק עם הידיים ( אין צורך במערוך)
למרוח רוטב לפיצה ( חצי חבילה) לפזר גבינה ולהוסיף תוספות לבחירה- זיתים, פטריות, טונה, בולגרית ועוד
מומלץ להוסיף אורגנו ושום גבישי לפי הטעם.
להכניס לתנור שחומם מראש לטמפ’ המקסימלית למשך 6-8 דקות עד להזהבה.
לקבלת תוצאות מעולות מומלץ להשתמש באבן שמוט אותה מניחים בתנור לפני הפעלתו
או שימוש בתנור בטאבון סמוראי הניתן לרכישה באתר שלנו.