מתכון לפתיתים ביתיים ללא גלוטן
[/col] [col span__sm="12" bg_color="rgb(255, 242, 219)"]- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת קושי: קל
- פרווה
מצרכים:
-
- 1 בצל קטן
-
- 1 גזר
-
- 2 גבעולי סלרי
-
- שן שום
אופן ההכנה:
מטגנים 1 בצל קטן קצוץ, עם גזר אחד חתוך לקוביות קטנות ושני גבעולי סלרי חתוך קטן, מוסיפים שן שום קצוצה ואת הפתיתים (בכפולות של כוס שלמה).
מוסיפים פפריקה מתוקה, כמון, מלח , פלפל, וגרגרי כוסברה טחונים ומים רותחים (כוס ורבע על כל כוס פתיתים).
מכסים את הסיר ומנמיכים להבה ומבשלים 15 דקות, מערבבים מדי פעם. לסיום – משאירים בסיר מכוסה עוד 5 דקות ואז מערבבים עם מזלג.