פתיתים ביתיים ללא גלוטן

[row] [col span__sm="12"] [ux_image id="47129"] [/col] [/row] [row] [col span__sm="12" divider="0" padding="0px 0px 0pxp 0px" margin="0px 0px 0pxp 0px"]

מתכון לפתיתים ביתיים ללא גלוטן

[/col] [col span__sm="12" bg_color="rgb(255, 242, 219)"]
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • פרווה
[/col] [/row] [row] [col span__sm="12"]

מצרכים:

    • 1 בצל קטן

    • 1 גזר

    • 2 גבעולי סלרי

    • שן שום

אופן ההכנה:
מטגנים 1 בצל קטן קצוץ, עם גזר אחד חתוך לקוביות קטנות ושני גבעולי סלרי חתוך קטן, מוסיפים שן שום קצוצה ואת הפתיתים (בכפולות של כוס שלמה).
מוסיפים פפריקה מתוקה, כמון, מלח , פלפל, וגרגרי כוסברה טחונים ומים רותחים (כוס ורבע על כל כוס פתיתים).
מכסים את הסיר ומנמיכים להבה ומבשלים 15 דקות, מערבבים מדי פעם. לסיום – משאירים בסיר מכוסה עוד 5 דקות ואז מערבבים עם מזלג.

[/col] [/row] [row] [col span__sm="12"] [ux_image id="47130"] [/col] [col span__sm="12"] [ux_image id="47131"] [/col] [col span__sm="12"] [ux_video url="https://www.youtube.com/watch?v=hQh-uHH-noU"] [/col] [/row]