ראמן פטריות ללא גלוטן

מצרכים:

ציר מרק-

2 חבילות פטריות שיטאקי מיובשות
חצי בצל
ג׳ינג׳ר חתוך
חצי כוס רוטב סויה
4 כפות מירין
2 שיני שום
4 כפות חומץ אורז
2 כפות שמן שומשום

לתוספות ההגשה-

טופו
3 סוגי פטריות: שימגאי, מלך היער ושיטאקי (כל פטריה מסוג אחר אפשרי)
חופן אדממה (פולי סויה)/ חופן אפונה שלג/ירוקה
גזר גדול מבושל חתוך למקלות
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים

אטריות:

חבילת אטריות ראמן  כוסמת לפי הוראות היצרן לבשל במים

אופן הכנה:

בסיר נרתיח ליטר וחצי מים, עם רתיחת המים להוסיף את הפטריות שיטאקי המיובשות וחצי בצל ולבשל אותם 20 דקות עם מסכה.
לאחר 20 דקות להוסיף את כל המצרכים של הציר כמו ג׳ינג׳ר, סויה, מירין, חומץ אורז, שמן שומשום ושום.
ולבשל עוד 20 דקות עם מכסה.
לאחר 20 דקות הציר מוכן.
את האטריות כוסמת נבשל 4-6 דקות בסיר עם ליטר מים.
אחרי שהתבשל מניחים בצד.
את הפטריות לחתוך בצורה גסה את הפטריות, ולטגן אותם עם כף שמן קנולה.
את הטופו לפרוס לקוביות להשחים עם מעט שמן קנולה מלח ופלפל גס.
את האדממה והגזר לבשל ביחד עד לעשייה.
לקצוץ את הבצל הירוק.
להגשה:
לסדר בקערית את כל התוספות הרצויות ולאחר מכן לשפוך את הציר מרק על כל התוספות.
הדפסת מתכון

מוצרים מהמתכון

הכל