מצרכים עבור 2/3 צלחות פתיתים
2 כוסות פתיתים
בצל קטן קצוץ
כף שמן
גזר חתוך לקוביות קטנות
2 גבעולי סלרי קצוצים דק
שן שום קצוצה דק
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
כפית שטוחה של מלח
קורט פלפל שחור
חצי כפית גרגירי כוסברה טחונים
3 כוסות מים חמים
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל להשחמה ,מוסיפים את הגזר והסלרי, לאחר שהגזר התרכך מעט מוסיפים את הפתיתים ואת התבלינים ואת השום ומערבבים לטיגון קל של הפתיתים ולפתיחת טעמי התבלינים
נוסיף את המים ננמיך את האש נכסה ונבשל כ 15 דקות
יש לערבב מידי פעם את הפתיתים
לאחר מכן להשאיר בסיר עם המכסה ל 5 דקות כשהאש כבויה
בתאבון
הדפסת מתכון