פיתות מולינו ללא גלוטן של גנית

המתכון ל 10 פיתות

רכיבים:

500 גר' תערובת "מולינו" ירוק
500 מ"ל מים
10 גר' כף  שמרים יבשים
35 גר' שמן זית
20 גר' סוכר או 40 גר' סירופ סוכר
15 גר' מלח

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את כל חומרי הבצק יחד ולשים כ- 5 דקות
במהירות נמוכה ועוד כ- 3 דקות במהירות גבוהה.
מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן.
בעזרת קלף או סכין חדה חותכים חתיכות של כ- 100 גר' מהבצק ויוצרים
כדור מכל חתיכה.
מרדדים כל כדור לצורה של פיתה.
מניחים להתפחה של כ- 40 דקות מכוסה במגבת לחה.
מחממים תנור לחום מירבי –   240-250
מכניסים את הפיתות לאפייה בתנור ל- 5-10 דקות עד להזהבה קלה.

הדפסת מתכון

מוצרים מהמתכון

הכל