פוקצ'ה ללא גלוטן של שי של הטבע

מצרכים:

תבנית מלבנית גודל 32/25 ס״מ
250 גרם תערובת לקמח פוקצ׳ה שי של הטבע
250 מ״ל מים קרירים עד פושרים
10 גרם (כף שטוחה) שמרים יבשים
20 גרם (שתי כפות) סוכר
5 גרם (חצי כף שטוחה) מלח
1/4 כוס שמן זית
קצת קמח לקימוח
מעל לפוקצ׳ה
2 עלי רוזמרין
כפית מלח גס
כף שתיים שמן זית

אופן ההכנה:

שופכים לתוך קערת מיקסר לפי הסדר הבא
מים
סוכר
שמרים יבשים
תערובת להכנת פוקצ'ות של שי
שמן זית
לשים בעזרת וו גיטרה או לישה במשך 2-4 דקות לקבלת בצק רך ואחיד
מקמחים את קערת התפחה מעבירים את הבצק לקערה ומסדרים את הבצק בעיגול
מכסים ומתפיחים כ 45 דקות
לאחר מכן מעבירים את הבצק לתבנית מקומחת ומסדרים עם הידים את הבצק לכל אורך התבנית ובעזרת האצבעות יוצרים גומות קטנות
שופכים שמן זית ומפזרים בעזרת מברשת
מפזרים מלח גס
ומניחים את עלי הרוזמרין
ואופים על 220 מעלות למשך כ 10 דקות
בתאבון
הדפסת מתכון

מוצרים מהמתכון

הכל