פאד תאי ללא גלוטן – אושיאמה

מרכיבים:

200 גרם אטריות אורז אודון
1/2 כרוב, חתוך לרצועות דקות
1 גזר, מגורר
1 כוס נבטים טריים
1 בצל לבן, חתוך לרצועות
1 בצל ירוק, קצוץ
2 ביצים
3 כפות רוטב טריאקי
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
1 כפית רוטב פיש סוס (לא חובה)
חופן כוסברה טרייה
חופן בוטנים קצוצים
טופו
פלח לימון להגשה

אופן הכנה:

1. חממו מחבת גדולה או ווק על אש גבוהה עם מעט שמן.
2. טגנו את הביצים תוך ערבוב ליצירת נטיפים והעבירו לצלחת בצד.
3. באותה מחבת, הוסיפו את הכרוב, הגזר, הנבטים והבצל הלבן. טגנו למשך 3-4 דקות עד שהירקות מתרככים מעט אך שומרים על פריכות.
4. החזירו את נטיפי הביצה למחבת.
5. הוסיפו את הרטבים (טריאקי, צ'ילי ופיש סוס) וערבבו היטב.
6. הגישו עם בוטנים קצוצים, כוסברה ופלח לימון בצד.
7. להוסיף טופו מוקפץ לגרסה עשירה יותר.
הדפסת מתכון

מוצרים מהמתכון

הכל