עוגת תפוזים ללא גלוטן מולינו

זמן הכנה: כשעה

רמת קושי: קל

כמות יח': עוגה אחת

חומרים:

250 גרם תערובת “מולינו” להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

100 גרם שמן קנולה/חמניות

3 ביצים מופרדות

1 שקית סוכר וניל

100 גרם סוכר (חצי כוס)

1/2 כוס מיץ תפוזים

גרידה מתפוז אחד

כפית אבקת אפיה

לסירופ:

1/2 כוס מיץ תפוזים

1/4 כוס מים

2 כפיות סוכר

 

אופן ההכנה

 

  • מקציפים את החלבונים וסוכר הוניל כ- 3 דקות עד לקבלת קצף תפוח.
  • בקערה נפרדת מערבבים חלמונים, שמן ומיץ תפוזים ומוסיפים לקערת המיקסר.
  • מערבבים את תערובת ה”מולינו” וכפית אבקת אפיה, מוסיפים למיקסר ומקציפים עוד כדקה.
  • שופכים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ואופים כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • להכנת הסירופ: מרתיחים את כל חומרי הסירופ יחד ומורחים את העוגה החמה כאשר היא יוצאת מהתנור.
הדפסת מתכון

מוצרים מהמתכון

הכל