זמן הכנה: כשעה
רמת קושי: קל
כמות יח': עוגה אחת
חומרים:
250 גרם תערובת “מולינו” להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)
100 גר’ סוכר (כחצי כוס)
100 גרם שמן קנולה/חמניות
3 ביצים
35 גרם שמנת חמוצה
2 כפיות נס קפה מומסות בכף מים רותחים
100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה
- בקערת המיקסר שמים את כל החומרים מלבד האגוזים ומקציפים כ- 3 דקות במהירות גבוהה.
- מוסיפים את האגוזים ומערבבים רק לכמה שניות עד להיטמעות האגוזים בבלילה.
- שופכים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ואופים כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.