מרק מיסו ללא גלוטן – אושיאמה

רכיבים

50 גרם מיסו בהיר נוטרזן

50 מ"ל מירין

2 כוסות מים

40 גרם טופו חתוך לקוביות קטנות

2 כפות בצל ירוק

10 גרם אצות וואקאמה

5 גרם אצות קומבו (לא חובה אך מומלץ)

אטריות אודון נוטרזן

 

הוראות ההכנה

בסיר נכין את הציר

מוסיפים את כוסות המים ומכניסים מיסו מירין ואצת קומבו

מביאים לרתיחה ומוסיפים טופו.

משרים את אצות הוואקמה לכמה דק במים קרים

מסננים את המים

מוזגים את הציר לקערה ומוסיפים את הוואקמה ובצל קצוץ

ניתן לשדרג עם אטריות אודון או סובה של נוטרזן.

 

בתאבון

 

הדפסת מתכון

מוצרים מהמתכון

הכל