זמן הכנה: 2 שעות
רמת קושי: קל
כמות יח': 3 כיכרות
חומרים:
1 ק”ג תערובת לאפייה רב תכליתית “מולינו” (אריזה ירוקה)
1.2 ליטר מים
30 גרם שמרים יבשים
25 גרם מלח
25 גרם סוכר
אופן ההכנה
- מערבבים במיקסר את כל החומרים יחד למשך כ- 3 דקות במהירות נמוכה ועוד כ- 3-5 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת בצק אחיד.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ב”מולינו” למנוחה של כ- 15 דקות בטמפ’ החדר. רצוי לכסות במגבת/ בד פשתן שלא ידבק לבצק.
- מחלקים את הבצק לחתיכות בגודל של כ- 730 גרם האחת, יוצרים צורה רצויה ומתפיחים כ- 45-60 דקות כבר על תבנית האפייה שתכנס לתנור.
- מחממים תנור ל- 220 מעלות.
- אופים במשך כ- 20-30 דקות בהתאם לתנור, עד קבלת צבע זהוב.
- מוציאים לצינון מלא.