מרכיבים:
200 גרם נודלס אודון ( לבחירה ממגון טעמים)
200 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
1/2 כרוב, חתוך לרצועות דקות
1 כוס פטריות פרוסות
1 כוס נבטים טריים
1 בצל ירוק, קצוץ
חופן כוסברה טרייה
1/2 כוס חלב קוקוס
2 כפות רוטב בזיליקום תאילנדי (או פסטו רגיל)
1 כף רוטב סויה
1/2 כפית סוכר
חופן בוטנים קצוצים
אופן הכנה:
1. בשלו את נודלס נוטרה זן לפי ההוראות על האריזה וסננו
2. חממו מחבת גדולה או ווק עם מעט שמן וטגנו את רצועות העוף עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. העבירו לצלחת בצד.
3. באותה מחבת, הוסיפו את הכרוב, הפטריות והנבטים. טגנו כ-3 דקות עד שהירקות מתרככים מעט אך נשארים פריכים.
4. החזירו את העוף למחבת.
5. ערבבו בקערה חלב קוקוס, רוטב בזיליקום, רוטב סויה וסוכר. הוסיפו למחבת וערבבו היטב.
6. הוסיפו את נודלס נוטרה זן למחבת, ערבבו עד שהרטבים עוטפים את הכול בצורה אחידה.
7. הגישו עם בוטנים קצוצים, כוסברה ובצל ירוק מעל.
טיפ:
אם רוצים מנה צמחונית, ניתן להחליף את העוף בטופו מוקפץ קלות או פשוט להוסיף עוד ירקות כמו ברוקולי וגזר.
בתאבון
הדפסת מתכון