חומרים: (20 יח)
בצק:
480 גרם תערובת “מולינו כחול
200 גרם מרגרינה. אפשר להמיר ב- 200 גרם חמאה אם רוצים חלבי
2 ביצים
120 גרם סוכר
1 שקית אבקת אפיה
1 כוסית קטנה (36 מ”ל) של ברנדי או קוניאק.
1 אבקת סוכר ללא גלוטן
למלית:
שוקולד, פרג, תמרים, חלבה ועוד
אופן ההכנה
- מאחדים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה. עד לקבלת בצק רך ונעים למגע (אם לא מתאחד טוב אפשר להוסיף מעט מים עד שנוצר בצק נח לעיבוד).
- מרדדים את הבצק למלבן בעובי של כחצי ס”מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ-8 ס”מ. מניחים כפית מהמלית הרצויה וסוגרים לצורת אוזן המן.
- מחממים תנור ל-175 מעלות. אופים כ-20 דקות, עד שהבצק מזהיב.
- מקשטים באבקת סוכר.